Олеся Поліщук

На дві доби вісім мікрорайонів Тернополя залишаться без води

unnamed (9)

У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж і ремонтними роботами на насосних станціях і водопровідних мережах 19 - 20 травня у частині Тернополя буде припинено водопостачання.

-          З 00:00 год. 19 травня до 24 год. 20 травня буде припинено водопостачання  на мікрорайонах: «Сонячний», «Аляска», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також у довколишніх селах, - повідомляє пресслужба Тернопільської міської ради.

Водопостачання не припинятимуть споживачам у центральній частині Тернополя, в мікрорайонах «Новий світ» і «Старий парк» та на вул. Текстильній, вул. Поліській (промислова зона), просп. Злуки, 1-25 (непарна сторона).

-          Вода з пониженим тиском (може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоквартирних будинків) подаватиметься у помешкання на вулицях: Бродівська, Лук’яновича, Клінічна, Малишка, Омеляна Польового, Коцюбинського, Оболоня, Стадникової, Чернівецька, - кажуть в мерії.

У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов.

Адміністрація КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, передбачена технологією експлуатації водопровідних мереж. З метою покращення якості води здійснюють її двічі на рік – навесні та восени.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео