На Кременеччині пом’янули голову районної ради Володимира Стефанського (фото, відео)

106361890_2638520249728960_839068571289095496_o

Минуло сорок днів, як відійшов у вічність голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський. Нагадаємо, відомий кременецький громадський та політичний діяч помер 22 травня від ускладнень від COVID-19.

- Минає сорок днів, як відійшов у вічність голова Кременецької районної ради Володимир Ананійович Стефанський. Пішла з життя людина відкритого серця і доброї душі, керівник, який щиро вболівав за свою справу. Раптовий відхід зі світу цього Володимира Стефанського – це гірка втрата не лише для його рідних, а й територіальної громади. Пам’ять про нього назавжди залишиться в серцях його колег, усіх, хто його знав і поважав, – пишуть на офіційній сторінці Кременецької районної ради.

Біль цієї втрати не згасне у серцях рідних. Пам’ятатимуть, як доброго, щирого, чуйного друга Володимира Стефанського й товариші, з теплотою та вдячністю згадуватимуть колеги.

У день сороковин колектив Кременецької районної ради вшанував пам'ять Володимира Стефанського, вирушивши на кладовище, де він похований – у с. Кунинець, на Збаражчину. Усі, хто знали Володимира Ананійовича й досі не можуть оговтатися від втрати та повірити, що цієї людини більше немає з нами.

Фото з відкритих джерел, відео Зої Карп`юк

Вибір читачів за тиждень

Відео