На Теребовлянщині чотири громадських організації об’єдналися заради спільної роботи

34563

У Теребовлянській міській раді відбулись установчі збори громадських організацій, які об’єднують ветеранів АТО/ООС.

7-го березня, у Теребовлянській міській раді, відбулись установчі збори громадських організацій, які об’єднують ветеранів АТО/ООС. Під час зібрання ухвалено рішення про об’єднання учасників АТО/ООС, які проживають на території Теребовлянської, Микулинецької, Іванівської та Золотниківської територіальних громадах, в одну громадську організацію на базі теребовлянського відділення громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО »Сила України".

Про це повідомляє Теребовлянська громада.

Головою новоствореної організації обрано Олександра Починка, командира окремої тактичної снайперської групи «Доброволець», члена виконкому Теребовлянської територіальної громади. Його заступниками стали Іван Олексюк, Сергій Вознюк, Роман Гранда та Ігор Грушецький.

а
а

Таке рішення спровоковане тим, що на території Теребовлянської громади діяло чотири таких громадських організації. Хоч і мета їхньої діяльності однакова, проте у вирішенні тих чи інших питань не було одностайності, що створювало певні незручності при вирішенні питань, які стосувалися учасників бойових дій.

На думку самих учасників бойових дій, таке рішення сприятиме кращій та злагодженій діяльності, громадської організації. Це було необхідним, адже поставала потреба у створені потужної організації, яка б допомагала ветеранам АТО та їхнім родинам відстоювала національні інтереси держави.

Фото з відкритих джерел та з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео