Тамара Коблик

На Тернопільщині чоловік знайшов тіло мертвого сусіда в себе на подвір'ї (фото)

Поліціянти вже затримали підозрюваного у вбивстві. Йому загрожує від 7 до 10 років за ґратами

Тіло 43-річного сусіда на території свого домогосподарства 14 травня виявив житель Теребовлі. Він викликав поліцію та бригаду швидкої. Експертиза показала — потерпілий помер у результаті численних тілесних ушкоджень. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У ході розслідування працівники поліції встановили, що напередодні потерпілий разом із трьома знайомими прийшов до сусіда. Чоловіки розпивали спиртні напої. У якийсь момент між чоловіками  виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

Проте їх розборонили й вони всі продовжили випивати далі. Коли розійшлися - не пам'ятають, але вранці господар помешкання, вийшовши на вулицю та побачив біля будинку одного зі знайомих, який не подавав ознак життя. Лікарі, які приїхали на виклик, лише констатували смерть чоловіка. У результаті проведених заходів поліціянти встановили й затримали підозрюваного у вбивстві. 

Слідчі, під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної  прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). 

Чоловікові загрожує від 7 до 10 років за ґратами. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі поліції подали клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство. 

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео