Ростислав Фук

На Тернопільщині Дні жалоби: зустрічатимуть одразу чотирьох загиблих Героїв

Вічна слава Героям

Зустріч чотирьох загиблих Героїв із Кременеччини: Сергія Лі, Сергія Поляка, Олександра Раца та Івана Карпця відбудеться на перехресті селища Вишнівець 12 жовтня, о 15:00. Про це повідомив голова Кременецької громади Андрій Смаглюк.

Так, о 14:00 на стоянці біля бібліотеки Словацького у Кременці буде відправлятися автобус.

О 16:00 на Майдані Волі проведуть церемонію прощання з Іваном Карпцем, чин похорону якого відбудеться 13 жовтня, об 11:00 в храмі Різдва Пресвятої Богородиці (Туницька церква). Поховання на Калинівському кладовищі.

Літія за Олександром Рацом відбудеться в селі Великий Кунинець о 09:00. Чин похорону о 12:00 в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великий Кунинець.

Літію за Сергієм Лі проведуть в селі Великі Млинівці о 10:00. Чин похорону о 12:00 в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великі Млинівці.

Літія за Сергієм Поляком відбудеться о 10:00 (місто Кременець, вулиця Галини Гордасевич). Чин похорону – о 12:00 в Соборі Преображення Господнього (місто Кременець). Поховання на кладовищі в селі Великі Млинівці.

Церемонія прощання за загиблими Героями Сергієм Лі, Олександром Рацом, Сергієм Поляком – на Майдані Волі о 13:30.

Звертаємо вашу увагу, що під час віддання почестей на Майдані Волі вулиця Шевченка, вулиця Базарна та вулиця Козубського в місті Кременець будуть перекриті для проїзду транспорту, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам загиблих Героїв із приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять.

Читайте також: Люблячий батько та мужній воїн: у Тернополі попрощалися з 44-річним Героєм

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео