Орест Сарматський

На Тернопільщині назвали тих, хто може отримати податкову знижку за лікування та вакцинацію від COVID-19

Мешканці Тернопільщини, які сплачують податки, мають право на податкову знижку за оплату послуг, пов’язаних з лікуванням коронавірусної хвороби.

Податкова знижка може бути надана виключно тим жителям області, які мають реєстраційний номер облікової картки платника податку.

Як повідомляється, до податкової знижки входять витрати на лікування коронавірусної хвороби, придбання лікарських засобів, виробів медичного призначення для лікування COVID-19, витрати на вакцинування від коронавірусу.

- Також, у цьому переліку придбання лікарських засобів та/або виробів медичного призначення, необхідних для лікування корона вірусу та хвороб, ним спричинених, витрати на сплату страхових платежів, - уточнюється у повідомленні.

Як повідомляв «Терен», спеціальний препарат для лікування хворих на коронавірус вже отримали на Тернопільщині.  Загалом на наших пацієнтів виділили 720 упаковок «Молнупіравіру».

Нагадаємо, в Україну вже «приїхали» 135 тис. курсів (із обіцяних 300-т – прим.) препарату «Молнупіравір» для лікування COVID-19 і 60 тисяч упаковок із Києва відправили у регіони, повідомили у Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео