Ростислав Фук

На Тернопільщині попрощалися з Героєм Іваном Озіренським, який загинув від артобстрілу на передовій (фото)

Чоловік мав групу інвалідності, переніс 7 операцій, мав проблеми із зором, але з перших днів війни заявив, що йде захищати Україну

Із 45-річним військовослужбовцем Іваном Озіренським попрощалися у селі Ангелівка Байковецькой громади. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Дуже важко усвідомлювати, що війна забирає найдостойніших синів України. Сьогодні в Ангелівці в останню путь провели Івана Озіренського. Він був водієм протитанкового взводу механізованого батальйону та справжнім патріотом . 22 червня Герой загинув внаслідок артобстрілу на передовій, під час виконання бойового завдання, неподалік населеного пункту Весела Донецької області, – йдеться в дописі.

Іван Озіренський проживав із родиною у Кутківцях поблизу Тернополя. У нього залишились дружина Любов, 22-річна донька Наталя та 17-річний син Андрій. Чоловік мав групу інвалідності, переніс 7 операцій, мав проблеми із зором, але з перших днів війни вирішив, що йде захищати Україну.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Озіренського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 27 червня Скала-Подільська громада попрощалася з Героєм Віктором Росінчуком.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео