Тамара Коблик

На Тернопільщині просять гідно зустріти полеглого Героя Андрія Панасюка

14 травня 2023 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби. Вічна пам'ять Герою

Сьогодні, 13 травня, о 15.00 год у місті Шумськ, на Площі Героїв Майдану зустрічатимуть тіло Героя - Андрія Панасюка. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Шумської громади Вадим Боярський.

Просимо прийти та вшанувати Героя, який віддав найцінніше - своє життя, щоб ми з вами жили в мирі та спокої у вільній державі, - йдеться у повідомленні.

32-річний житель села Тилявка Андрій Панасюк загинув у бою з російським окупантом 9 травня на Донеччині.

Він мав багато друзів та був доброю та щирою людиною. Хоробро крокував вперед, завжди підтримував та допомагав рідним і побратимам. Служив стрільцем-помічником  гранатометника. Сміливо та рішуче виконував свій військовий обов'язок, адже вдома на нього чекали кохані дружина та діти.

Завтра, 14 травня, прощання з загиблим розпочнеться о 13.00 в селі Тилявка, потім траурний кортеж вирушить до рідного села воїна - в с. Залісці. В місцевому храмі о 14.30 відбудеться заупокійна літургія. Поховають Героя в селі Залісці на місцевому цвинтарі.

14 травня 2023 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Панасюка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на війні загинув син дисидента з Тернопільщини Володимир Вітів.

Фото зі сторінки Вадима Боярського у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео