Анастасія Кисіль

На Тернопільщині учасників бійок поліція відправлятиме у військкомат

Якщо йдеться про неповнолітніх, тоді до військкомату підуть їхні батьки

Влада області попередила жителів, що тепер поліція тісно співпрацює з військовими, тож всіх порушників громадського порядку відправлятимуть до військкоматів. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол. 

Потепліло, і наші "народні гуляння” потягнули за собою кілька хуліганських подій - невеликих бійок. Нагадую, всі учасники бійок завжди йтимуть через військкомат. Неповнолітні тягнуть за собою  до військкомату батьків. Тому, попереджаю всіх, у ситуаціях з будь-якими проявами домашнього насильства  чи хуліганства, поліція працює разом з військовими. Це потрібно для поповнення рядів наших захисників та допомоги для них. Прошу всіх бути чемними і не хуліганити, - каже Олександр Богомол. 

До слова, днями на одній з вулиць Тернополя сталася бійка. Про це повідомила поліція Тернопільської області. На вулиці Тарнавського молодики розпивали спиртні напої та порушували громадський спокій. Цю ситуацію вирішив зняти на мобільний випадковий перехожий. Хлопці помітили фільмування і один із них пішов до чоловіка з'ясовувати стосунки. Конфлікт переріс у бійку. Поруч проходив ще один місцевий житель. Він спробував врегулювати конфлікт, але почали бити і його. Друзі відтягнули хулігана від потерпілих. Останні  звернулися за медичною допомогою до лікарні. За такі дії, як кажуть у поліції, тернополянину загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео