Ростислав Фук

На Тернопільщині викопали гроші, які пенсіонерка заховала сама від себе

Жінка припускала, що крадіжку міг скоїти хтось із сусідів

До кременецьких правоохоронців надійшло повідомлення від 69-річної жительки одного з сіл району про те, що у неї хтось викрав 27 тисяч гривень. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявниця припускала, що крадіжку міг скоїти хтось із сусідів, тому поліцейські взялися відпрацьовувати ці версії, водночас уважно розпитували пенсіонерку, чи не сама вона заховала збереження і не пам’ятає де, бо таке трапляється дуже часто.

Декілька годин знадобилося, аби повернути жінці 27 тисяч гривень. Окрім оперативних заходів, адже довелося опитати тих, кого вона підозрювала, поліцейські ще й перекопали земельну ділянку заявниці, бо саме там вона останній раз ховала свої збереження.

Пенсіонерка стала пригадувати місця сховку: то в садку, то біля льоху. Словом, поліцейські перекопали чималу ділянку, але не марно. Запхані в скляну банку банкноти таки знайшли і повернули власниці. Щасливе завершення цієї історії, звичайно, тішить, проте поліцейські просять людей бути уважними і не ховати гроші від самих себе, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Жителька Тернопільщини звинувачувала сусіда у крадіжці грошей, закопаних на подвір’ї

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео