На Тернопільщині донедавна тривали судові баталії

стоп

Підволочиський районний суд визнав законним рішення Скалатської міської ради щодо часткової заборони руху вантажних автомобілів через Новосілку.

Декілька місяців тривали судові баталії. Суддя вже навіть виходив до нарадчої кімнати ухвалювати рішення, проте у нього знову виникли запитання до учасників конфлікту.

На початку листопада сторони, здавалось, прийшли до певної згоди і навіть попросили паузу, щоби спокійно розглянути можливість укласти мирову угоду. Однак в останню мить місцева влада не пішла на поступки бізнесу і таки не дозволила важким тягачам руйнувати дорогу та створювати дискомфорт мешканцям. І суд визнав їхню правоту та відмовив товариству «Кар’єр Новосілка» у задоволенні позову, повідомляє gazeta1.

Варто нагадати, ТОВ «Кар’єр Новосілка» звернулося до місцевого суду з заявою визнати незаконним і скасувати рішення виконавчого комітету Скалатської міської ради Підволочиського р-ну від 25 травня ц.р. «Про обмеження руху вантажних автомобілів по вул. Л. Українки та вул. Б. Хмельницького с. Новосілка».

Марина КРИНИЦЯ

Вибір читачів за тиждень

Відео