Оксана Бучко

На Тернопільщині популярними для крадіїв стали велосипеди та велобайки

39596dc8a437352

Велосипеди та велобайки чи не щодня крадуть на Тернопільщині. Нещодавно поліцейські Зборівського відділення поліції зафіксували крадіжку велосипеда просто на подвір’ї жительки с. Млинці. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 3 статті 185 КК України.

У поліції області останнім часом фіксували декілька випадків крадіжки велобайків. Всі потерпілі - мешканці багатоповерхівок. Свій транспорт залишали на сходових клітках у відчинених під’їздах. Майже всі події трапились у нічний період, допоки мешканці Тернопільщини спали. Як результат - мінус три байки та троє потерпілих. Дії невідомих правоохоронці кваліфікували за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу

Правоохоронці звертаються до жителів із проханням дбати про свій траснпортний засіб та користуватись замками. Спеціалісти радять купувати лише дорогі U-подібні замки та у громадських місцях не випускати велотранспорт із поля зору. У жодному разі не залишати велосипед у під’їзді! У 90% випадків велосипед крадуть саме з парадних, сходових клітин, спільного коридору. Не виключення й парковки офісних приміщень.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео