На Тернопільщині кримчанин просто на снігу зґвалтував жінку

гв

Триває розслідування за статтею 152 частина 1 ККУ - зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи.

Батько трьох дітей, відправившись до рідних на свята, не думаючи про наслідки, скоїв непоправне. Відтак, за словами начальника Лановецького райвідділу поліції Василя Бурика, інцидент трапився 22 січня. Близько восьмої вечора до правоохоронців звернулася мешканка села Грибова, 1972 року народження. Жінка повідомила про побиття та зґвалтування.

Під час затримання ґвалтівника виявилось, що цей чоловік – житель Криму. На момент злочину потерпіла та зловмисник перебували у стані алкогольного сп'яніння (експертиза показала 2,5 проміле алкоголю), чоловік проводив свою знайому додому.

- Житель Криму у скоєному зізнався. Він стверджує, що виною всьому став алкоголь. Чоловік одружений. Має трьох дітей, - розповідають у відділі комунікації НП Тернопільської області.

Правоохоронці звернулися до суду для обрання запобіжного заходу – домашнього арешту. Щоб підозрюваний не втік, у нього вилучили документи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео