Оксана Бучко

На Тернопільщині продовжили осінній призов

арм

Більше половини призовників Тернопільщини не прийшли на призовну дільницю під час осіннього призову. Це 13 061 чоловік, що складає 63%. Не дивлячись на усі труднощі призову, планове завдання в області виконали на 96 %. Про це повідомив під час підсумків осіннього призову на Тернопільщині 22 листопада заступник військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Петро Сирко.

-  Незважаючи на те, чи приходила повістка, чи ні, призовники повинні особисто прийти до комісаріату, - повідомив Петро Сирко. - На усіх призовників, які не прийшли у військкомат, складуть адмінпротоколи.

У той же час призов продовжують. Додаткове завдання щодо призову на військову службу встановив Кабмін на прохання генштабу ЗСУ. Це 70 чоловік, яких повинні оповістити і  відправити до війська наступного тижня.

Тож заходи оповіщення продовжуть. Тернополянам нагадують, що такі заходи мають право здійснювати з правоохоронцями.

-  Такими методами, як у Києві та Львові ми не працювали, але робота з поліцією проводиться постійно. Це передбачено законодавством, що оповіщення здійснюється різними способами., — розповідає військовий комісар Тернопільського об'єднаного військового комісаріату Микола Бойко.

фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео