На Тернопільщині проходять масові заходи з благоустрою міст (фото)

головна

У Заліщиках пройшло масове прибирання дороги до річки Дністер, куди місцеві мешканці частенько ходять відпочивати, та відбулась підготовча робота до дня благоустрою місцевого пляжу.

Під особистим керівництвом міського голови Алли Квач відбулась підготовча робота до дня благоустрою місцевого пляжу «Сонячний». Останній має відбутися 20 червня, повідомляють на сторінці «Заліщицької міської ради».

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«293095,293094,293093»]

Також, активістами було прибрано територію пляжу «Тінистий» та вулицю Шашкевича.

- Літня пора – час відпочинку на природі. Пляж «Тінистий» та вулицю Шашкевича з’єднує яр, який колись був повноцінною дорогою, встеленою бруківкою. З часом, люди проводили укріплених парканів на цій території та виводили стічні води від своїх будинків. Дорогу замулило, залишилася лише стежка. Попри це, відпочивальники все одно користуються переходом до ріки Дністер. Для зручного спуску яром працівники міської ради разом з мером Заліщиків провели його прибирання - зібрали пластикове і скляне сміття. У планах міського комунального підприємства - подальше облаштування спуску, вирізування кущів та благоустрій прилеглої території, - повідомляють у соціальній мережі Facebook.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«293100,293099,293098,293097,293096»]

Фото з дописів

Вибір читачів за тиждень

Відео