На Тернопільщині свою ідею можна виплекати в бізнес-інкубаторі

інкубатор

Відбувся другий конкурсний відбір кандидатів на участь в Регіональному бізнес-інкубаторі, мета якого – підтримка малого та середнього бізнесу.

Започаткували проект з ініціативи облдержадміністрації. Він дозволяє безкоштовно навчатись підприємництву та отримати бізнес-наставництво від органів державної влади, наукових, банківських установ, бізнес-об’єднань, успішних підприємців області, досвідчених менторів та експертів з бізнес-середовища, розповів заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації, голова конкурсної комісії Ігор Вонс.

Власне, під час другого конкурсного відбору учасники презентували свої проектні ідеї та бізнес-плани в різних галузях: від створення сільськогосподарських кооперативів та фермерських господарств до комплексу оздоровлення бджолопродуктами, обробки та розпилення природного каменю.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, ті, хто не встиг зробити перший крок до реалізації своєї ідеї, можуть долучатися до участі у бізнес-інкубаторі. Але, увага, кількість місць обмежена! Тому варто поквапитися.

За детальнішою інформацією звертайтесь у Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб.837, тел.: 098 64 86 086, 25 25 85.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео