Дарія Шевченко

На Тернопільщині збиратимуть позачергові сесії через зростання тарифів

138045810_787165135168425_826098511899261938_n

Через різке зростання тарифів на комунальні послуги українці вийшли на масові протести. Зокрема, мітинги відбувались і на Тернопільщині. У зв’язку із цим представники партії «За майбутнє» ініціюють позачергові сесії рад різних рівнів, під час яких планують прийняти звернення до Кабінету Міністрів з вимогою переглянути захмарні ціни на газ, електроенергію, водопостачання. 

Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник голови Тернопільської обласної ради та голова обласного осередку політсили «За майбутнє» Володимир Болєщук.

– 2020-й і так суттєво вдарив по кишенях громадян, тому додаткового фінансового навантаження бюджети багатьох родин можуть просто не витримати. Політична партія «За майбутнє» ініціюватиме зібрання сесій рад усіх рівнів та закликатиме депутатів прийняти звернення до Кабінету Міністрів та НКРЕКП, щодо перегляду встановлених з початку 2021 року непосильних для українців тарифів на газ та електроенергію. Вимагаємо ввести мораторій на підвищення цін на комунальні послуги щонайменше на 1 рік та встановити економічно обґрунтовані тарифи на газ, електроенергію, водопостачання, – написав Володимир Болєщук.

Детальніше про перебіг сесій у громадах читайте згодом на «Терені».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео