Ростислав Фук

На війні загинув 31-річний тернополянин Валерій Дорохов

Валерій був командиром взводу роти охорони міського військкомату, а став командиром бойового єгерського взводу. Вічна пам'ять Герою

Захищаючи Україну в Донецькій області загинув 31-річний тернополянин Валерій Дорохов. Це підтвердили Терену у Тернопільському територіальному центрі комплектування.

Валерій був командиром взводу роти охорони міського військкомату, а став командиром бойового єгерського взводу. Випускник юридичного факультету Тернопільського Західноукраїнського університету. Був старостою, очолював молодіжний правовий гурток, брав активну участь у громадському та волонтерському житті факультету та університету.

Слова співчуття написали на сторінці вишу:

Надзвичайно світла, щира, добра людина з великим серцем. Друзі та рідні Валерія не можуть повірити у те, що його більше немає. У своїх останніх роздумах Валерій зазначав: «Я йду шляхом правильних моральних цінностей, усвідомлюючи, що ціна шляху інколи занадто велика, ніж очевидно простого вибору». Невимовна біль і глибокий сум заповнили серця університетської родини. Разом переживаємо із рідними та співчуваємо.

Друзі, однокласники, одногрупники Валерія сумують і пишуть співчуття у соцмережах.

Валєра… ти був неймовірно доброю людиною. Ти вмів бути щирим від усього серця. Сльози рікою, – написала Вікторія Лень.

Валєра. Сусід. Паралельний клас. Смерть підбирається все ближче, – поділилася горем Марічка Юрчак.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та побратимам Валерія Дорохова з приводу непоправної втрати.

Нагадаємо, 20 квітня у Тернополі попрощалися з 57-річним Героєм Валерієм Казмірчуком

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео