Озимий ріпак, який цього року посіяла компанії «Агропродсервіс» показав високу врожайність

трактор

Загалом на товарних посівах гібриди ріпаку цього року в «Агропродсервісі» зародили значно краще, ніж торік. Це стало можливим завдяки правильно підібраним його гібридам, добрим попередникам, належному догляду за рослинами і достатньому підживленню ґрунту.

Запорукою успіху хороших врожаїв ріпаку, в «Агропродсервісі» є турбота про нього. Працівники компанії постійно дбають про його оновлення.

- Ми це робимо, бо появляються нові, ефективніші гібриди, принаймні це засідчують їх рекламні характеристики, - говорить директор ПАП «Агропродсервіс»  Андрій Баран. - Однак перш, ніж їх висіяти на наших товарних полях, ми вивчаємо «поведінку» кожного із них з урахуванням місцевих грунтово-кліматичних умов.

Цього року переважна більшість гібридів ріпаку на демонстраційних полях показала високу врожайність. Це все завдяки турботливому ставленню працівників «Агропродсервісу» до вирощування ріпаку. Отже, під час посіву озимини не виключені певні корективи у лінійці гібридів, які в наступному році формуватимуть урожай ріпаку в «Агропродсервісі». Але останнє слово у цьому зв’язку за агрономічною службою та керівництвом компанії.

Вибір читачів за тиждень

Відео