Над Серетом на Тернопільщині обвалився міст (фото)

51712175_2026195717498864_460775361509064704_n

Дорога Р-24 у Тернопільській області  роками була головною артерією для усіх вантажівок  з кар’єрів. Вони традиційно возили трасою пісок, щебінь та інші корисні копалини, нерідко порушуючи норми перевезення вантажу.

Через інтенсивний рух фур, частина мосту у селі Лисівці  Заліщицького району, через який пролягає траса Р-24, зазнала значних ушкоджень. Минулого року Служба автомобільних доріг у Тернопільській області провела обстеження шляхопроводу та обмежила рух аварійною ділянкою мосту. Крім того, його внесли у перелік об’єктів, які підлягають ремонту у 2019 році.

На жаль, водії великотоннажного транспорту, попри обмеження, продовжували інтенсивно пересуватися мостом. Як результат –  сьогодні, визнана раніше аварійною, ділянка мосту зруйнувалася.

– Місяцями водії великотоннажного транспорту ігнорували знаки обмеження руху аварійною ділянкою мосту. Щодня тонни матеріалів перевозили  фури з кар’єрів у Скалі-Подільській та Бурдяківцях. Не дивно, що об’єкт не витримав надмірного навантаження, – коментує керівник Заліщицької ДЕД Михайло Харук.

Нині рух транспорту мостом неможливий. Дорожники приступлять до його відновлення за настання сприятливих погодних умов.Натомість водіїв Служба автомобільних доріг просить дотримуватися схеми об’їзду мосту у селі Лисівці Заліщицького району. Служба автомобільних доріг просить вибачення за незручності.

unnamed
unnamed

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео