Найпродуктивніший час для роботи автозлодіїв Тернополя назвали місцеві поліцейські

5555b0173b920

Через постійні крадіжки майна з автосалонів тернополян схвиловані власники автомобілів. Майже щодня до правоохоронців Тернопільського відділу поліції надходять звернення від місцевих мешканців, які стають потерпілими внаслідок від рук грабіжників.

Як правило, в більшості випадків всі злочини трапляються: в центрі міста, світлу пору доби, потерпають від рук і власники різних автомобілів, - кажуть поліцейські. - Головне, щоб злочинці побачили в салоні сумку, магнітолу або ноутбук. А взагалі, їх увагу привертає будь-яке майно, яке знаходиться на видному місці.

Так, згідно практики зловмисники працюють групами - по двоє, троє. Як вичислили правоохоронці, період доби для «роботи» обирають різний: з 5 до 6 години ранку біля будинків, коли мешканці багатоповерхівок міцно сплять, з 19 до 22 години вечора - біля магазинів та супермаркетів, тощо. Час, за який може статися крадіжка, невеликий та й самі методи у крадіїв різні. Їх є чотири види:

- розбиття скла;

- відволікання уваги водія;

- сканування автомобіля;

- користь від неуважності потерпілого чи його недбалості до своїх цінних речей.

Тож, якщо ви все-таки не зуміли вберегти своїх цінних речей і стали жертвою чергового крадія, телефонуйте на лінію «102».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео