Не замінимі є, і на Тернопіллі - також

Деякі тернопільські кадри ніде не тонуть.

Протеже екс-губернатора Тернопільщини, колишня керівниця Пенсійного фонду області Лариса Хома, спливла у Києві. Тепер вона обійняла ще мажорнішу посаду – є заступником начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Про це повідомив комендант Самооборони майдану Тернопільщини Іван Ковалик. Тернопільські активісти домоглися звільнення одіозної прислужниці режиму януковича у нашому краї, але, як бачимо, цінні кадри не тонуть.

Тернополяни закидали Ларисі Хомі, зокрема, організацію поїздок «трудових кадрів» на антимайдан, домагалися її люстрації і звільнення з держорганів, однак зусилля виявилися марними. Стара дружба не іржавіє: Лариса Зіновіївна покинула невдячних земляків і перебралася на дніпровські пагорби. Там їй, напевне, не гірше, ніж на набережній тернопільського ставу.

Активісти Тернополя не здаються. Вони надіслали звернення до керівника Пенсійного фонду в Київській області. Усунення Хоми з теплої посади вимагатимуть і окремі нардепи.

Поки відповіді на звернення немає. А ось  правоохоронці, які на прохання громадськості перевіряли діяльність Лариси Хоми на посаді голови ПФ Тернопільщини, складу злочину у її діях не знайшли.

Рука руку миє?

Вибір читачів за тиждень

Відео