Олеся Поліщук

Одна з громад Тернопільщини оголосила конкурс на кращий проект гімну, прапора та герба

depositphotos_2244848-stock-photo-hand-with-the-pencil

Трибухівська територіальна громада оголосила конкурс на кращий проект гімну, прапора та герба.

-        Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад  і варіантів художніх вирішень герба та прапора Трибухівської об'єднаної територіальної громади, - повідомили у пресслужбі сільської ради.

Прийом заявок на конкурс триває до 22 квітня.

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Автор кращого ескізу герба і прапора територіальної громади одержить грошову винагороду - 2000 гривень.

Таку ж суму виплатять переможцю конкурсу на кращий текст і музику гімн.

-        Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба та прапора є використання сюжетів легенд, пов’язаних із виникненням та розвитком населених пунктів громади, розкриття змісту назви поселень, відображення якихось специфічних місцевих особливостей звичаїв та традицій, котрі підкреслюватимуть у гербі індивідуальність конкретного гербоносія і не втратять свого значення протягом тривалого часу, - пояснили в громаді.

Конкурсні проекти герба та прапора Трибухівської територіальної громади подаються у за адресою: вул. Горішня, 46, с. Трибухівці, 48431, Чортківський  район, Тернопільська область або надсилаються на електронну скриньку: tsrotg@ukr.net   з поміткою у назві теми листа: «Герб та прапор Трибухівської ОТГ» або «Текст і музика гімну Трибухівської ОТГ».

Телефони для довідок: (03544) 2-92-45,  +380687496959

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео