Олеся Поліщук

Одна з громад Тернопільщини оголосила конкурс на посади директорів 2 навчальних закладів

photo

Васильковецька територіальна громада Чортківського району оголосила конкурс на посади керівників навчальних закладів.

Оголошення про проведення конкурсу опубліковані на сайті ОТГ.

Зокрема, шукають кандидатів на заміщення вакантних посад директорів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів с. Чабарівка та с. Старий Нижбірок.

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Документи приймаються до 31 травня 2021 року, з понеділка по четвер - з 8:00 до 17:00 год, в п'ятницю - з 8:00 по 16:00 год, за адресою: Тернопільська обл., Чортківський р-н, с.Васильківці, вул. Незалежності, 61.

Проведення конкурсного відбору здійснюється у три етапи: перевірка знань законодавства у сфері освіти у письмовій формі; вирішення ситуаційного завдання; презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео