Олеся Поліщук

Одне з містечок Тернопільщини нагородило своїх жителів за розвиток територіальної громади (фото)

202780509_4205901056123040_3374512411256309602_n

У Бережанах відсвяткували день міста. З цієї нагоди місцеве керівництво нагородило жителів за розвиток територіальної громади.

Грамоти і відзнаки кращим із кращих за особистий внесок у розвиток територіальної громади вручав міський голова Ростислав Бортник, йдеться на сторінці Бережанської міськради.

– Серед нагороджених – диригентка, композиторка і художня керівниця Народного аматорського хору «Просвіта» та Народного аматорського жіночого камерного хору «Глорія» Євгенія Біркова, яка отримала диплом «Почесна Громадянка міста Бережани», юна бережанка Даринка Циганкова – переможниця конкурсу «Привітай з Днем народження місто Бережани», фотограф Олександр Наконечний – переможець конкурсу «Я люблю своє місто», медики, військовослужбовці, працівники комунальних підприємств, приватні підприємці та ін. 

Вперше в історії відзначення свята Дня міста Бережани, крім згаданих грамот і відзнак, заступники міського голови передали мотоблок з комплектом причіпного обладнання (механічна косарка, фреза та причіп) для потреб комунального підприємства «Господар», а сільським старостам – 8 бензинових мотокіс та одну бензопилу для потреб старостинських округів.

– До комплекту техніки додано захисні маски, витратні матеріали (моторну оливу та бунт жилки для косіння на кожен округ), станок для заточування пильних ланцюгів та запасний ланцюг для бензопили. Техніку закуплено за рахунок коштів міського бюджету з метою підвищення рівня благоустрою на території громади, – йдеться у повідомленні Бережанської міськради.

У концертно-розважальній програмі взяли участь творчі колективи Будинку культури Бережанської міської ради та солістка Жуківської мистецької школи.

Як повідомляв «Терен», на Тернопільщині відкрили ще один пам’ятник Кобзарю.

Фото з допису в фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео