Віра Олександрович

Охороняти порядок у тернопільських парках допоможуть… собаки (відео)

Струк2

У тернопільських парках скоро чергуватимуть патрульні, які зараз проходять спеціальне навчання, аби отримати посвідчення кінолога.

Про це повідомив начальник управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. І зробив він це під час колегії Тернопільської облдержадміністрації вчора, 31 травня (читайте також ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ прим.).

Колегія2
Колегія2

На ефективність роботи патрульних в обласному центрі така новація повинна вплинути лише позитивно.

- Є досвід, що доводить: патрулювання із собаками, особливо у таких зонах відпочинку, як парки, є набагато ефективнішим, - додає Володимир Струк.

До речі, особливе занепокоєння зростанням кількості проявів хуліганства і грабежів висловив голова міської ради Сергій Надал. Нагадаємо, він – один із членів колегії Тернопільської облдержадміністрації.

[embed]https://youtu.be/hS_uCkN9P8w[/embed]

Оскільки патрульні від 12 березня 2016 року працювали лише у Тернополі, звіт Володимира Струка про діяльність підрозділу висвітлював ситуацію із ДТП та іншими негараздами лише в обласному центрі. При цьому головний патрульний наголосив: на більшість приписів, що були у компетенції міської ради, уже відреагували і негаразди виправили.

[embed]https://youtu.be/lLWYGyDCjwI[/embed]

Наведені цифри і факти цілком задовольнили присутніх. У більшості згодом виникло тільки одне запитання: «Коли патрульні чергуватимуть і на дорогах місцевого значення?». Адже кількість дорожньо-транспортних пригод після розформування ДАІ на Тернопіллі зросла катастрофічно.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео