Оперативники Тернопільщини відпрацьовували ліквідацію можливої диверсійної загрози (фото)

_MVS2395

Планові  командно-штабні навчання із пошуку та знешкодження умовної диверсійно-розвідувальної групи провела координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Тернопільській області.

Про це повідомляє Досьє 102. Під час відпрацювання навчальних завдань співробітники силових відомств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вдосконалювали алгоритми та навики спільних дій в умовах виникнення диверсійної загрози на території обласного центру. За легендою тренувань, ворожа група у складі трьох осіб прибула в область для нападу на один із об’єктів життєзабезпечення. Довести свою справу до кінця злочинцям не вдалося. Оперативники Управління Служби безпеки України, Нацполіції краю та працівники підрозділу патрульної поліції тактико-оперативного реагування виявили, затримали та обеззброїли диверсантів.

_MVS2422
_MVS2422

У змодельованій ситуації, наближеній до реальних умов, силовикам довелося використати максимальний «арсенал» спеціальних знань і професійних навичок, визначених чинним законодавством.

_MVS2404
_MVS2404

За підсумками навчань координаційна група антитерористичного центру проаналізувала проведену операцію, відзначивши злагоджену роботу задіяних підрозділів, та визначила додаткові напрямки підвищення ефективності міжвідомчої взаємодії під час виконання завдань за призначенням.

_MVS2410
_MVS2410

_MVS2397
_MVS2397

Фото: Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео