Ростислав Фук

П’яний житель Тернопільщини вчинив стрілянину в місті

Після цього чоловік сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку

Інформація про те, що на одній із вулиць Кременця чути постріли, надійшла до правоохоронців 23 січня, близько 17 години. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що два постріли з мисливської рушниці на подвір’ї свого домогосподарства здійснив 33-річний чоловік. Внаслідок інциденту ніхто з людей не постраждав.

Як виявилося, чоловік перебував напідпитку та посварився зі своїми родичами. Взяв до рук рушницю і вистрелив у повітря. Після цього сів за кермо автівки та поїхав у невідомому напрямку. Фігуранта поліцейські оперативно розшукали, – йдеться в повідомленні.

Під час перевірки з’ясувалося, що дозвіл на гладкоствольну рушницю у чоловіка був. Наразі поліцейські вилучили у нього зброю. Також на кременчанина правоохоронці склали протоколи за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення: стаття 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та стаття 174 (стрільба з вогнепальної зброї).

Читайте також: У Тернополі нетверезий з пістолетом погрожував компанії молоді

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео