Ростислав Фук

Підштовхнули ревнощі: жителя Тернопільщини підозрюють у підпалі авто суперника

Підозрюваний зізнався у скоєному

Повідомлення про підпалене авто надійшло до тернопільських правоохоронців 30 червня о 3:20, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Додзвонювач повідомив, що до нього на подвір'я зайшли невідомі та підпалили автомобіль ВАЗ-2103. На місце злочину виїжджали рятувальники та слідчо-оперативна група.

Потерпілий розповів, що здогадується, хто міг підпалити транспортний засіб. Поліцейські встановили особу палія і його місцеперебування. 

Як з'ясувалося у ході слідства, підозрюваний неодноразово вимагав залишити дівчину, інакше погрожував спаленням авто. Погрози втілив в ніч з середи на четвер, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські кажуть, чоловік вночі зайшов на подвір'я та запальничкою підпалив пластмасовий передній підкрильник, через що авто розгорілося. Сума збитків наразі невідома. Підозрюваний у скоєному зізнався.

Даний факт внесли до ЄРДР за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах). Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео