Ростислав Фук

Побив односельця палицями до смерті: жителя Тернопільщини засудили до 7 років тюрми

У суді свою провину чоловік визнав, однак запевнив, що наміру на вбивство не мав

тюрма_грати (1)

За публічного обвинувачення прокурорів Чортківської окружної прокуратури Борщівським районним судом визнано винним 50-річного жителя села Кудринці Чортківського району у завданні ним тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть односельця. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.  

Прокурор довів у суді, що в липні 2022 року між обвинуваченим та його односельцем виникла суперечка через майно. Під час сварки обвинувачений дерев'яними палицями та кулаком завдав потерпілому удари по обличчю, руках, голові й спині. Травми виявились смертельними.

В суді свою провину чоловік визнав, однак запевнив, що наміру на вбивство не мав. За словами обвинуваченого, він вирішив провчити крадія, який неодноразово виносив речі з його господарства. До правоохоронців з цього приводу чоловік не звертався, а захотів сам поквитатись з односельцем, - йдеться в повідомленні.

Суд призначив обвинуваченому покарання - 7 років позбавлення волі за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Рішення суду ще не вступило в законну силу.

Читайте також: Жителя Тернопільщини судитимуть за вбивство знайомого

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео