Поглибленні реколекції для аніматорів і кандидатів в аніматори спільноти організували у Зарваниці (фото)

IMG_0037

Поглибленні реколекції для аніматорів і кандидатів в аніматори спільноти «Подружні зустрічі» відбулися цими днями, 2-3 листопада, у  Марійському духовному центрі «Зарваниця». Організаторами духовної віднови стали Національні лідери спільноти п. Богдан та п. Оля Чайківські.

Ця важлива формаційна зустріч була присвячена темі «Добра новина в діалозі». Під час неї учасники розглядали спілкування, діалог як шлях духовності, як дар посланий Богом. Духовні науки для учасників виголошував духівник спільноти о. Андрій Пиптик. Також духовний супровід здійснювали священики-аніматори о. Микола Медюх, о. Мирон Сачик та о. Олег Винник.

-Ці два насичені дні промайнули у діалозі, молитві, праці в Малих групах, духовних науках і розважаннях. Аніматори повернулись до своїх домівок радісними і окриленими, переживаючи ці особливі дні духовної віднови, готові з новим натхненням і піднесенням організовувати основні реколекції для подружніх пар, - зазначили на сторінці спільноти.

Зазначимо, що реєстрація на наступні реколекції для подружніх пар, які відбудуться 29 листопада-1 грудня, 13-15 грудня та 20-22 грудня 2019 року, триває. Щиро запрошуємо усіх бажаючих, зазначає Марійський духовний центр «Зарваниця».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео