Поліцейські повернули до дому 90-літню тернополянку, що заблукала (відео)

2426333

Хепі-ендом завершилася ще одна історія за участі тернопільських поліцейських. Вони допомогли відшукати родичів та домівку 90-літньої жінки, яка забула де мешкає. А кілька днів тому поліцейські врятували життя 14-літньому юнакові.

Історія трапилася у вихідні. Про бабцю, яка блукала вулицею Тернополя і не могла пригадати – куди їй іти, повідомили небайдужі свідки ситуації.

– Патрульні отримали повідомлення від небайдужої громадянки, яка розповіла, що по вулиці Євгена Коновальця виявила літню жінку, котра не пам'ятає де її домівка. Патрульні негайно прибули за вказаною адресу, де на них чекала заявниця та 90-річна бабуся. Поліцейські поговорили з жінкою, вона розповіла як її звати, сказала що проживає разом з братом, та адресу згадати не змогла, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільської області.

Тим часом, поки інспектори шукали родичів бабці, старенька згадала, як звати її брата. Літній чоловік уже чекав сестру вдома та був неабияк схивольовани, але радий поверненню родички.

– Патрульні змогли встановити місце проживання та відвезли жінку за потрібною їй адресою. На щастя, її 86-річний брат був вдома та чекав на сестру. 90-річна мандрівниця була наскільки щасливою опинитися вдома, що не стримувала емоцій та весь час дякувала поліцейським. Дякуємо свідомим громадянам, які не проходить повз та звертають увагу на людей, котрим потрібна допомога. Ваша небайдужість може зберегти чиєсь життя, – наголошують у поліції.

Відео патрульної поліції Тернопільської області, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео