Орест Сарматський

Поштарі з Тернопільщини ледве знайшли того, хто за 788 тис. грн погодився прибирати їхні приміщення

890_450_5c61a5085cc8f (Copy)

Вже відомо, у скільки може обійтися прибирання поштових приміщень в Тернопільській області. 

Акціонерне товариство «Укрпошта» в особі Тернопільської дирекції на початку лютого за результатами відкритих торгів підписало угоду з приватним підприємцем Віталієм Лобком на послуги з прибирання приміщень підприємства на загальну суму 789 тис. грн.

Про цей йдеться на сайті «Прозоро»

Отож, згідно з угодою, переможець торгів повинен щоденно прибирати приміщення у 16 філіалах пошти на загальній площі 16 тис. кв м та прибудинкові території. Філіали розташовані у Тернополі та районних центрах області.

Крім переможця у торгах брали ще двоє учасників. Цікаво, що кінцеві пропозиції з їхнього боку були на 1 тис. грн. та 146 тис. грн. дорожчими.

Водночас, як повідомляє «Lenta.UA», приватний підприємець Віталій Лобко та ТОВ «Сі Ен Сі Компані» завантажили свої документи з однаковими назвами файлів з різницею в… 20 хвилин, вони також користуються однаковою електронною поштою, телефоном і адресою. Згадана фірма зареєстрована у Київській області та конкурує з Віталієм Лобком вже втретє.

Ось така історія із прибиранням, в якій остаточну крапку не поставлено. Адже експерти «Центру громадського моніторингу та досліджень» оскаржили цю закупівлю в контролюючих органах. Так що попереду, можливо, нові торги, «нові-старі» учасники, які вочевидь, знову знайдуть спільну мову, виборюючи право на прибирання поштових приміщень у Тернопільській області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео