Пост-майданівський міліціонер почав працювати в міській раді

Міська рада

Гукалюка Петра Михайловича призначено на посаду головного спеціаліста з питань запобігання корупції сектору правової експертизи проектів документів управління правового забезпечення Тернопільської міської ради.

Відповідні зміни внесено на сайті мерії.

Полковник П.Гукалюк після подій Революції Гідності очолював міський відділ міліції, керівництвом характеризувався як «людина місцева, з незаплямованою репутацією».

Ще під час призначення пана Гукалюка на посаду, міський голова Тернополя Сергій Надал похвалив міліцію за вміння співпрацювати:

- У нас завжди була добре налагоджена співпраця з міліцією, і вона  буде продовжуватися, –  зазначив міський голова. – Зараз наше основне завдання допомогти міліції відновити знищені під час так званої «ночі гніву» приміщення Тернопільського міськвідділу міліції, аби люди могли нормально працювати.

Зараз П.Гукалюк став частиною команди Тернопільської міської ради.

Для довідки: Петро Михайлович Гукалюк народився 3 січня 1968 року у селі Чорнокінці Чортківського району. У 1991 році закінчив Тернопільський інститут народного господарства, а у 2006 році – Київський національний університет внутрішніх справ. В органах внутрішніх справ служить з 1996 року. Роботу в міліції розпочав зі служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільського міськвідділу міліції. Очолював Тернопільський райвідділ  міліції та один із відділів УБОЗ УМВС в області.  З 2007 року – начальник Бучацького райвідділу міліції.

Вибір читачів за тиждень

Відео