Правоохоронці Тернопільщини поділилися найціннішим – кров'ю (фоторепортаж)

DSC04052

«Здай кров – врятуй життя». Поліцейські Тернопільщини приєдналися до Всеукраїнської благодійної акції. Вона стартувала 17 травня в Україні в рамках тижня безпеки дорожнього руху і триватиме до 23 травня.

За словами начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Тернопільській області Петра Тиховича, здавати кров заради порятунку життя, стало доброю традицією серед працівників поліції, пише dosie102.te.ua.

До цієї акції долучилися працівники поліції Головного Управління Нацполіції Тернопільської області. Це і працівники превентивної діяльності, і кадрового забезпечення, фактично, з усіх служб управління долучилися до цієї акції, стверджує Петро Тихович. Працівники поліції до таких акцій долучаються систематично майже щокварталу приходять та здають кров на потреби людей.

DSC04060
DSC04060

DSC04062
DSC04062

Кров завжди була і залишається цінною сировиною. Одна її здача може врятувати два життя, стверджує виконуючий обов'язки генерального директора (головний лікар) КНП “Тернопільський обласний центр служби крові” Петро Лучанко. Він каже, що такі благодійні акції вкрай необхідні як в нашій області, так і в Україні.

Різні аварії, пологи, хвороби та оперативні втручання ми завжди раді акціям, які проводить Міністерство Внутрішніх Справ, а зокрема наше управління. Ви здаєте не перший раз і я сподіваюся, що не останній. Дякуючи вам, вся здана ваша кров буде заготовлена і передана в лікувальні заклади, які того потребують і які не мають можливості організувати необхідну кількість донорів. Ми вам щиро вдячні за подію, яку ви сьогодні робите.

Саме працівники поліції одні із перших прибувають на усі надзвичайні події, в яких травмуються люди,  і знають, як необхідна кров для порятунку пораненого. В обласному центрі служби впевнені, що у разі необхідності зібрана кров врятує комусь життя.

DSC04054
DSC04054

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео