Дарія Шевченко

Прем’єр-міністр України закликав тернополян не влаштовувати мітингів проти карантину

2020-01-17_093250

Днями прем’єр-міністр України Денис Шмигаль попросив громадян, зокрема, тернополян, не влаштовувати мітинги проти карантину і наголосив, що обмеження скасуються тоді, коли спостерігатиметься зниження числа хворих.

- В останні дні до уряду надходить багато звернеться щодо необхідності послаблення карантину. Я хочу звернутись до всіх українців, особливо до представників бізнесу. Те, що в нас менше хворих у порівнянні з іншими країнами – це заслуга карантинних заходів і вашої відповідальності дотримання їх, - сказав Денис Шмигаль.

Чиновник зазначив, що Україна вчасно зайшла в карантин і так само вчасно з нього вийде. Потрібно лише набратись терпіння і трішки почекати. З 11 травня, зазначив прем’єр-міністр, будуть послаблені карантинні умови.

- На наступну середу ми приймемо цілий ряд рішень, які послаблять з 11 травня певні карантинні умови. Я прошу політичні сили й різноманітні групи впливу не маніпулювати цими речами, не закликати до протестів і скупчень, інакше ми отримаємо просто наступний етап захворюваності. Карантин буде послаблений, але тільки якщо кількість хворих на коронавірус не буде збільшуватись, - сказав чиновник.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео