Віра Олександрович

Про гроші та перспективи Тернопільської райради говоритимуть на майдані Перемоги

Сесія_райрада

В основному про гроші і перспективи на 2022 рік планують говорити на засіданні 8-ї сесії Тернопільської районної ради, що відбудеться завтра, 14 грудня.

Розпорядження про це зібрання 6 грудня підписав очільник цього органу місцевого самоврядування Віктор Козорог. Початок роботи на майдані Перемоги, 1 - о 10-й годині.

- Напередодні відбулося засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - написав на своїй сторінці Віктор Козорог. - Депутати там розглянули 8 питань. Зокрема, обговорили питання районного бюджету на 2022 рік, а також видатки на утримання районної ради на наступний рік та інше.

Розпорядження
Розпорядження

Політики, за його словами, запланували розглянути та ухвалити низку питань (із повним переліком можна ознайомитися ТУТ): - «Про програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Тернопільської районної ради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка»; - «Про затвердження угоди про міжбюджетний трансферт»; - «Про програму фінансової підтримки та ресурсного забезпечення діяльності Тернопільської районної ради на 2022-2025 роки»; - «Про зміни до Тернопільського районного бюджету на 2021 рік»; - інші питання роботи ради.

Нагадаємо, попереднього разу депутати збиралися ще 29 жовтня.

Фото «Терену» і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео