Прокуратура Тернопільщини виявила грубе порушення закону на 30 млн грн

прокуратура

Тернополянин, колишній директор місцевого заводу, грубо порушивши закон, хотів приватизувати майно в історичній частині міста.

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживань при спробі приватизації майна загальною площею понад 3 тис м², що належить громаді м. Тернополя, досудове розслідування у якому здійснюється слідчими ГУНП в області, за оперативного супроводу Управління СБ України в Тернопільській області, повідомляють на сторінці прокуратури у Тернопільській області.

Тернополяни разом зі спільниками вирішив збагатитися та привласнити історичне майно за зниженою майже у 7 разів ціною на вулиці Івана Франка. Також правопорушення виявили і у інженера-технолога, який підписав неправомірні документи щодо проведення поліпшень орендованого майна. Підозру висунуто і інженеру технагляду і видачі підробленого документа.

Таким чином правопорушники надали збитків громаді Тернополя у розмірі 30 млн грн. Завдяки оперативним діям прокуратури, забезпечено накладання арешту на майно будівлі та вжито певних заходів щодо її збереження.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео