Тамара Коблик

«Пташка» з Тернопільщини поїхала до Іспанії, де поділилася спогадами про оборону «Азовсталі»

Співробітники Посольства висловили своє захоплення боротьбою героїв «Азовсталі» та їхніх родин, і пообіцяли оборонцям Маріуполя подальшу всебічну підтримку та сприяння

Парамедикиня з Тернопільщини Катерина Поліщук разом із представницею Асоціації родин захисників “Азовсталі” Ольгою Андріановою перебувають з робочим візитом в Іспанії. Про це «Пташка» розповіла на своїй сторінці в інстаграмі.

В рамках візиту, наша делегація провела зустріч з представництвом Посольства України в Королівстві Іспанія, під час якої Катерина Поліщук поділилися з присутніми своїми спогадами про оборону «Азовсталі», а Ольга Андріанова розповіла про діяльність та найвагоміші досягнення Асоціації родин захисників «Азовсталі».

Окрім цього, на площі Лесі Українки, що знаходиться біля Посольства, наші представниці зробили пам’ятні фото коло знакового прапора України. Флагшток заввишки 5 метрів з синьо-жовтим стягом було встановлено на реконструйованій площі за рішенням мера Мадрида Хосе Луїса Мартінеса Альмейди до 250 днів від початку героїчного протистояння України російському вторгненню.

Співробітники Посольства висловили своє захоплення боротьбою героїв «Азовсталі» та їхніх родин, і пообіцяли оборонцям Маріуполя подальшу всебічну підтримку та сприяння.

Фото зі сторінки Катерини Поліщук в інстаграмі

Вибір читачів за тиждень

Відео