Орест Сарматський

Разумков знайшов час, аби особисто вручити солідну грошову премію профспілковій діячці з Тернопільщини

243868190_1302580003531997_9050574768520065795_n (Copy)

Голова Парламенту Дмитро Разумков нагородив щорічною премією Верховної Ради України педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Як повідомляється, серед нагороджених - заступник директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області Олена Іваськів.

- Дмитро Разумков зазначив, що за останні два роки в Україні у зв’язку з пандемією, окрім війни на Сході, з’явилося ще два фронти – медичний та педагогічний. Працівники освіти вимушені працювати в нових умовах та продовжувати навчати дітей, - йдеться у повідомленні.

Голова Верховної Ради також подякував працівникам освіти за їхню роботу, та побажав міцного здоров’я, затишку, позитиву та тепла. Довідково: Цього року премію отримали 26 працівників освіти. Серед лауреатів є не лише керівники навчальних закладів, але й вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, майстри виробничого навчання системи професійної освіти, керівники гуртків позашкільних навчальних закладів, вихователі дитячих садків, представники навчальних закладів як великих міст, так і педагоги з районних центрів, сільських населених пунктів. Премія сягає шістдесят розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого на 1 січня цього року.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео