Оксана Мацьопа

Родинам загиблих поліцейських з Тернопільщини вручили державні нагороди

Посмертно відзначили співробітників поліції Тернопільщини та бійців Обʼєднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють»

Відзнаками Президента України «За оборону України» (посмертно) та подяками ГУНП в Тернопільській області відзначено співробітників поліції Тернопільщини та бійців Об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють», які героїчно загинули, виконуючи бойові завдання у найгарячіших точках нашої держави. Про це повідомив Начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

Сьогодні зустрівся з родинам загиблих поліцейських. Хочу вкотре подякувати нашим Героям, які до останнього подиху залишалися вірними Присязі, та віддали за Україну найцінніше – свої життя, - написав Сергій Зюбаненко у Фейсбуці
Разом із начальником Тернопільської ОВА В’ячеславом Негодою державні нагороди вручили рідним полеглих поліцейських.

 
Відзнакою Президента України «За оборону України» посмертно нагородили бійців роти «Тернопіль» та спецпідрозділу «КОРД».
Подяками ГУНП в Тернопільській області посмертно відзначили поліцейських об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють» та полку «Азов».
 
Вручили пам’ятну відзнаку заступнику начальника ГУНП, підполковнику поліції Михайлу Білецькому, який безпосередньо брав участь у запеклих боях під Іловайськом.
 

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Зюбаненка

Вибір читачів за тиждень

Відео