Шумчанин влаштував у Кременці п’яний дебош та погрожував пістолетом

maxresdefault

41-річного шумчанина розшукують кременецькі правоохоронці за хуліганство та крадіжку. На автозаправці, куди порушник з’явився на підпитку разом з товаришем, він вимагав, аби йому продали алкоголь. Коли наполегливому клієнту відмовили, він зчинив бійку. А згодом очевидці бачили, як хуліган розмахував предметом, схожим на зброю.

- Кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 та частиною 1 статті 296 ККУ слідчі Кременецького відділу поліції розпочали щодо 41-річного жителя села Дедеркали Шумського району. Зі слів очевидців, зловмисник разом з товаришем прийшли на АЗС в стані алкогольного сп’яніння. Там з причини, що їм відмовили в продажі спиртних напоїв, шумчанин в гніві накинувся з кулаками на товариша, завдавши йому тілесних ушкоджень, а далі став погрожувати співробітникам АЗС. Свідки розповідають, що начебто бачили, як зловмисник розмахував предметом, схожим на пістолет, – повідомляють у  відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Працівники АЗС викликали поліцію, проте до її приїзду зловмисник утік, прихопивши із собою кілька пляшок зі спиртним. Це зафіксували камери спостереження.

Слідчо-оперативні заходи тривають.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео