Скала-Подільську громаду обрали із 600 претендентів для участі у реаліті-шоу (відео)

скала-подільська
Скала-Подільська ОТГ бере участь і вже робить перші успіхи у новому проекті каналу «1+1» «Громада на мільйон». Лише п’ятьом громадам з усієї України пощастило стати учасниками соціального реаліті-шоу, їх відібрали серед 600 претендентів. Проект стартував цими вихідними. Голова Скала-Подільської ОТГ Віктор Мирончук каже, що хоче прорекламувати свою маленьку батьківщину. Про самого голову у селищі розповідають, що він може згладити будь-який конфлікт і докладає максимум зусиль для розвитку своєї громади. Громада утворилася у жовтні 2015 року, розташована на території Борщівського району. Окрім селища Скала-Подільська до неї входить ще 10 сіл. Населення близько 10 тис. Бізнес-ідея, яка є основною вимогою участі у проекті, полягає у створенні заводу бутильованої мінеральної води.
- Під Скалою-Подільською розташований басейн артезіанських вод. Ми хочемо, щоб нашу воду пила вся Україна, – каже Віктор Мирончук.
Свою бізнес-ідею голова Скала-Подільської ОТГ презентував останнім. Проте, колеги-конкуренти визнали її вдалою. Тож наші земляки продовжують боротися за заповітний мільйон. Щотижня громади отримуватимуть одне завдання, за виконання якого нараховуватимуть віртуальні кошти 1 тис. грн.. Громада, яка назбирає їх найбільше, наближатиметься до мільйона. У фінал проекту потраплять лише дві найсильніші громади. І лише одна отримає мільйон на реалізацію своєї бізнес-ідеї. Відео «1+1»

Вибір читачів за тиждень

Відео