Орест Сарматський

Спритник з Тернопільщини зумів самовільно зайняти у сусідній області 31 ділянку землі

vnimanie-istoricheskoe-sobytie-v-ukraine-zemlyu-sdadut-v-arendu (Copy)

Завершено досудове розслідування щодо зловмисника, який самовільно зайняв земельні ділянки вартістю понад 616 тис. грн.

Як повідомляє сайт Рівненської обласної прокуратури, Дубенська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 29-річного жителя Тернопільської області за кримінальне правопорушення.

– Слідчі встановили, що чоловік, будучи директором одного з приватних підприємств Рівненщини, торік на території однієї із селищних рад Дубенського району вчинив самовільне зайняття 31 земельної ділянки загальною площею 85,257 га, шляхом посіву насаджень сільськогосподарських культур, їх обробітку та збору урожаю, незважаючи на те, що ця земля перебувала в оренді приватного підприємства з Київщини, – йдеться у повідомленні.

Спеціалісти підрахували, що згадана особа своїми діями завдала значної шкоди тому, хто насправді володів землею. Мова – про «кругленьку» суму – 616 тис грн.

І що? Суд наклав арешт на транспортні засоби підозрюваного на понад 1 млн грн. А за скоєне спритному жителю Тернопільщини  загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео