Стемковський повертається і погрожує депутатам

stemk

Виявляється колишній профільний заступник міського голови з питань ЖКГ Владислав Стемковський після снігового колапсу нікуди не дівся і вирішив займатись не лише питаннями термомодернізації будинків й впровадженням сучасних торфяних технологій опалення, але і «батьківським» спілкуванням з депутатами через засоби масової інформації.

Ось таке погрозливе послання через ЗМІ він надіслав депутатам, котрі є членами комісії з питань ЖКГ:

«Через таку вибірковість і нелогічність рішень депутатів комісії ми не можемо розпочати ремонт у скверах та парках міста, – говорить Владислав Стемковський.»

- Пан заступник міського голови! До Вашого відома, склад депутатської комісії є публічний і розміщений на сайті ТМР. Ви не знайшли часу відвідати жодного засідання депутатської комісії і вирішили вести діалог через ЗМІ? У зв'язку із Вашим оригінальним «зверненням» до нас через ЗМІ, запрошуємо Вас взяти участь в роботі комісії і надати пояснення з приводу озвучених вами проблем. На дану комісію ми також запросимо представників ЗМІ. Про час і місце додатково повідомимо, - повідомляє Сергій Лупак.

Нагадаємо, що на неефективну роботу профільної комісії з питань ЖКГ, екології та надзвичайних ситуацій скаржились в Тернопільській міськраді під час виконкому 12 квітня.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео