Тамара Коблик

Страшна війна назавжди забрала батька 4-ох дітей: сьогодні на Тернопільщині зустрінуть тіло Героя

17 жовтня 2022 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби

Сьогодні, 16 жовтня, о 15.30 год. Шумщина зустрічатиме тіло загиблого Героя - Івана Горобця. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Шумської громади Вадим Боярський.

Просимо віддати останню шану бійцю на площі Героїв Майдану та зустріти його «живим коридором» з квітами та запаленими свічками у м. Шумськ вздовж вул. Української,  - йдеться у повідомленні. - У разі зміни часу зустрічі буде повідомлено додатково.

Чин поховання загиблого Героя відбудеться 17 жовтня в с.Залісці о 11 годині.

17 жовтня 2022 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Військовослужбовець, стрілець-помічник гранатометника мотопіхотного відділення Збройних Сил України - 45-річний Іван Горобець з с. Залісці, Кременецького району, загинув 10 жовтня в с. Первомайське.

Страшна війна назавжди забрала доброго, веселого та турботливого сина, брата та батька 4-ох дітей.

Іван завжди усім допомагав та мав добре серце. В пам'яті друзів та односельчан він назавжди залишиться добрим, веселим та працьовитим.

Він пішов боронити Україну знову, адже був учасником АТО та як ніхто розумів, що потрібно зупинити ворога, навіть ціною власного життя.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Горобця з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, в останню путь провели Героя Василя Крижанівського.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео