Ростислав Фук

Сусідні з Тернопільщиною області постраждали від ракетних ударів (відео)

На Хмельниччині вдарили по військовому об'єкту, дані про постраждалих уточнюють

Уночі 29 травня російські війська вдарили по об'єктах Хмельниччини. Один з них - військовий, повідомляє виконуючий обов’язки голови Хмельницької військової адміністрації Сергій Тюрін.

За його словами, на цей момент тривають роботи з локалізації пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей.

Виведено з ладу 5 літальних апаратів. Розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Одна з ракет долетіла і до Львівської області, повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький. Захисникам вдалося збити її над Золочівським районом.

Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, вона згоріла. Згорів також трактор, який був поруч. Постраждалих, на щастя, немає. На місці падіння уламків виникла вирва.

Дякую нашій протиповітряній обороні, яка вчергове відвернула велику біду від Львівської області. Дякую всім службам, які оперативно прибули й працювали на місці, – каже Максим Козицький.

Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, вона згоріла

В інших районах Львівської області ця ніч була спокійною.

Нагадаємо, у ніч на 29 травня росіяни атакували військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури України крилатими ракетами та ударними дронами. Ворог випустив до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 з дев’яти літаків стратегічної авіації Ту-95мс із району Каспійського моря. З північного та південного напрямків противник атакував іранськими БпЛА Shahed-136/131. Усього – 35 ударних дронів.

Фото з ДСНС Львівської області, відео Максима Козицького

Вибір читачів за тиждень

Відео