Тамара Коблик

Сусідню Львівщину та Чернівеччину вночі атакували дронами-камікадзе (відео)

25 травня ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131». Спільними зусиллями усі 36 «Шахедів» знищено

У ніч на 25 травня російські загарбники вкотре атакували Україну дронами-камікадзе. Зокрема, на Львівщину окупанти випустили 10 «Шахедів». Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

На щастя, наші сили ППО спрацювали на відмінно. Тому влучань у регіоні немає.

Як розповів очільник Львівської ОВА Максим Козицький, до регіону долетіли 10 «Шахедів». Але ПВК «Захід» спрацювала стовідсотково. Влучань в об’єкти немає. Жертви чи постраждалі також відсутні.

Дякую нашим захисникам і захисницям на різних напрямках, які відвернули загрозу.
Окремо дякую жителям області, які дотрималися інформаційної гігієни і не публікували своїх здогадок, бо це могло допомогти ворогу, - сказав Максим Козицький.
 
Постраждала від атаки дронів сусідня Чернівецька область. Тут сили ППО знищили ворожий безпілотник. О 04:18 в Дністровському району Чернівецької області внаслідок падіння уламків БПЛА «Шахед-136» виникла пожежа в гаражі, пошкоджено 3 житлових будинки. Уламками пошкоджено дві лінії електропередач. Наразі відключено 140 абонентів у Дністровському районі. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
У Повітряних силах зазначили, що 25 травня ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131». Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Спільними зусиллями усі 36 «Шахедів» знищено.
 
Фото з відкритих джерел, відео зі сторінки Максима Козицького у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео