Оксана Бучко

Тернопіль отримав «Оскара» за кліп

50740834_2206002219452044_7287222422158180352_n

Оскар у Тернопіль відправили авторам кліпу «Все залежить від нас самих». Цей мотиваційний ролик знімали на різних локаціях міста. Він став кращим у 2018 році серед усіх лідерських програм.

У Хмельницькому є тренінгова компанія «Розвиток», – розповідає учасниця тернопільської команди Ольга Вінницька. – Там проходять лідерську програму щорічно 10-12 команд, навчання яких триває 3 місяці. Кожного року є голосування за найкращий кліп. Беруть участь команди з різних міст України – Київ, Львів, Хмельницький, Вінниця, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Біла Церква.

Кліп «Все залежить від нас самих» знімали на даху облдержадміністрації, на Циганці, в спортзалі, на будівельному майданчику, на вулиці, в автосалоні, у фотостудії. Голос за кадром, який озвучив важливі слова – це голос Павла Крупніцького.

– Наша мета донести про цінність відповідальності за власне життя, –продовжує Ольга Вінницька. – Ніхто, крім тебе, не зробить тебе щасливим!Ніхто, крім тебе, не зробить тебе успішним! Ніхто, крім тебе, не побудує твою сім’ю! Ніхто, крім тебе, не знає, що для тебе найкраще! Ніхто, крім тебе, не знає, що тобі робити, де і з ким жити, кого любити, де відпочивати, де вчитися і де працювати, яку професію обирати, з ким одружуватися, з ким дружити, чим захоплюватися. Ніхто, крім тебе, не проживе твоє життя! Можна звинувачувати інших, жалітися, впадати в жертву, чекати на чудо, чекати, поки хтось одумається і повернеться, чекати понеділка, слушного моменту і все життя чекати. Але! Прийшов час тобі зрозуміти, що ти сам автор свого життя!

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео