Віра Олександрович

Тернопільщина: дали дозвіл на добування піску і перевірили, чи є гроші у скарбниці (фото)

Сесія10

Господарськими питаннями переймалися на сесії Тернопільської районної ради сьогодні, 16 вересня. Власне, через це депутати і збиралися.

Нагадаємо, не обійшлося на засіданні і без політичних звернень. Їх на засіданні ухвалили відразу кілька.

Сесія4
Сесія4

Як повідомили на сторінці Тернопільська районна рада у соціальній мережі «Фейсбук», депутати підтримали рішення про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи-комунального закладу Тернопільської райради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» і «Дитячо-юнацької спортивної школи Тернопільського району». «За» ці рішення проголосували по 38 депутатів. Також політики погодили надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення вапняку Тростянецької ділянки на території Саранчуківської сільської територіальної громади. Вказане рішення підтримали 40 присутніх у залі.

Сесія5
Сесія5

Згодом на сесії погодили надання спеціального дозволу на користування надрами із метою геологічного вивчення піску ділянки «Лозовецька-1» на території Байковецької сільської територіальної громади. Підтримку отримало і питання про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства Теребовлянської райради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» у новій редакції. «За» це рішення були 42 депутати. Крім того, 40 депутатів проголосували «за» затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства Теребовлянської райради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» (за II квартал 2021 р.).

Сесія6
Сесія6

Цим депутати не обмежилися, тому проголосували за звільнення начальника Фонду комунального майна у Тернопільському районі Арсена Чудика. У залі знайшлися необхідні 34 «за». У документі, зокрема, йдеться (цитуємо): «…Звільнення - із 29 жовтня 2021 року у зв'язку із припиненням шляхом ліквідації юридичної особи - Фонду комунального майна у Тернопільському районі». Принагідно Арсену Чудику подякували за плідну роботу. До слова, значну кількість голосів «за» - аж 43 - отримав того дня Звіт про виконання районного бюджету за І-ше півріччя 2021 р. Натомість прогноз районного бюджету на 2022-2024 роки підтримали 44 депутати. Також 43 політики із районної ради проголосували «за» питання про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет Тернопільського району на 2021 рік». Фото зі сторінки Тернопільська районна рада у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео